Hvad kan du på Jobevidens.dk?

Jobevidens.dk er en vidensportal til praktikere på beskæftigelsesområdet. Her kan du finde inspiration til at udvikle din kommunes beskæftigelsesindsats

Jobevidens er udviklet af Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering i samarbejde med kommuner og KL. Fra venstre ses repræsentanter fra Helsingør, Viborg, Skanderborg, Middelfart, Hedensted og Brønderslev:

Kommunegruppe

Hvordan kan du bruge Jobevidens.dk?

Du kan finde inspiration til at udvikle din kommunes beskæftigelsesindsats via 3 spor:

Test din egen indsats og få at vide, hvor evidensbaseret din indsats

Bliv inspireret af hvad andre kommuner gør og se deres score

Hjælp andre kommuner ved at oprette din kommunes indsats

Ved at oprette en beskrivelse af jeres indsats i Jobevidens hjælper du andre kommuner. På samme måde kan du få inspiration ved at læse andre kommuners beskrivelser.

Målgrupperne i Jobevidens.dk

Jobevidens åbner i første omgang for jobparate (hhv. dagpengemodtagere og jobparate kontanthjælpsmodtagere). I 1. kvartal 2019 forventes Jobevidens at blive åbnet for målgruppen af borgere længere fra arbejdsmarkedet (aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere). Senere i 2019 forventes Jobevidens at blive åbnet for ydereligere målgrupper (uddannelseshjælpsmodtagere og sygedagpengemodtagere).

Brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp til at oprette en indsats i Jobevidens.dk, så kontakt Specialkonsulent, Simon Lamech, Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering sil@star.dk.