Om Jobevidens.dk

Jobevidens.dk er en vidensportal til praktikere på beskæftigelsesområdet. Her udstiller kommuner deres indsatser og finder inspiration til at videreudvikle deres beskæftigelsesindsats

Kommunegruppen bag portalen

Jobevidens er udviklet af Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering i samarbejde med kommuner og KL. Fra venstre ses repræsentanter fra Helsingør, Viborg, Skanderborg, Middelfart, Hedensted og Brønderslev:

Kommunegruppe

Hvordan kan du bruge Jobevidens.dk?

Du kan bruge Jobevidens til at finde inspiration til at udvikle din kommunes beskæftigelsesindsats via 3 spor:

Test din kommunes indsats 

Bliv inspireret af hvad andre kommuner gør

Hjælp andre kommuner ved at oprette din kommunes indsats i portalen

Målgrupperne i Jobevidens.dk

Jobevidens indeholder målgrupperne dagpengemodtagere, jobparate kontanthjælpsmodtagere og aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere. I løbet af 2020 åbnes for unge og sygedagpengemodtagere fra beskæftigelse.

Brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp til at oprette en indsats i Jobevidens.dk, så kontakt Specialkonsulent, Simon Lamech, Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering sil@star.dk.
Du kan finde en teknisk guide til test her: Teknisk guide til at teste egen indsats i Jobevidens samt oprette sig i Jobevidens

Tilgængelighedserklæring

I henhold til loven om tilgængelighed af offentlige organers websteder og mobilapplikationer (LOV nr. 692 af 8. juni 2018) der som udgangspunkt gælder for alle offentlige og offentlig retlige organers websteder og mobilapplikationer, følger tilgængelighedserklæringen for Jobevidens.dk.

Jobevidens.dk’s tilgængelighedserklæring: Tilgængelighedserklæring