Hvad kan du på Jobevidens.dk?

Jobevidens.dk er en vidensportal til praktikere på beskæftigelsesområdet. Her kan du finde inspiration til at udvikle din kommunes beskæftigelsesindsats

Jobevidens er udviklet af Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering i samarbejde med kommuner og KL. Fra venstre ses repræsentanter fra Helsingør, Viborg, Skanderborg, Middelfart, Hedensted og Brønderslev:

Kommunegruppe


Hvordan kan du bruge Jobevidens.dk?

Du kan bruge Jobevidens til at finde inspiration til at udvikle din kommunes beskæftigelsesindsats:

Test din kommunes indsats og få at vide, hvor evidensbaseret din kommunes indsats er 

Bliv inspireret af hvad andre kommuner giver af indsatser til deres borgere og se deres score

Hjælp andre kommuner med viden om hvad I gør i jeres jobcenter, ved at oprette din kommunes indsats

Målgrupperne i Jobevidens.dk

Jobevidens åbner i første omgang for jobparate (hhv. dagpengemodtagere og jobparate kontanthjælpsmodtagere) og aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere. Herefter forventes åbnet for sygemeldte og uddannelseshjælpsmodtagere.

Brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp til at oprette en indsats i Jobevidens.dk, så kontakt Specialkonsulent, Simon Lamech, Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering sil@star.dk.

Tilgængelighedserklæring

I henhold til loven om tilgængelighed af offentlige organers websteder og mobilapplikationer (LOV nr. 692 af 8. juni 2018) der som udgangspunkt gælder for alle offentlige og offentlig retlige organers websteder og mobilapplikationer, følger tilgængelighedserklæringen for Jobevidens.dk.

Jobevidens.dk’s tilgængelighedserklæring: Tilgængelighedserklæring